The second off april
Home
Honden
Nieuws
Gastenboek
Jacht
Contact
Fotoalbum
 Dagboek Pien

 

 

 

De hond is het waakzaamste dier en toch slaapt hij de hele dag!

oud Nieuws   

Een succes volle zondag voor The second off april.

Bram 2e plaats B1.

Zondag hadden we een prachtige dag bij de Flatcoatretrievers, de workingtest had leuke proeven met prachtige resultaten als gevolg. Yente haalde haar eerste workingtest C met 80 punten, Pien haalde haar eerste workingtest B2 met 73 punten en de topper was dit weekend Bram die uit kwam in de B1 klasse en daar als 2e eindigde met 96 punten. De honden hebben weer als vanouds gewerkt en daar hebben we allemaal van kunnen genieten.

Geschreven 03-11-2008

Weer succes voor Pien

Zondag was er weer een working test . In Spaarenwoude heeft zij zich van haar beste kant laten zien en heeft ze de tweede plaats veroverd in de B1. Ze heeft prima gewerkt en dat resulteerde dan ook in die mooie tweede plaats met 86 punten. Bram was er ook en heeft jammer genoeg een dummy gemist maar haalde wel zijn diploma met 75 punten.

 
Geschreven 19-10-2008
 
Map B Neede
 
Zaterdag hebben Pien en ik de Map in Neede gelopen met succes, wij hebben het gehaald. De vorm is eindelik weer terug en dat is dan ongeveer drie maanden na haar loops worden , dat duurt wel erg lang hoor. In december laten we haar dekken en dan moet het hele kippenhok er maar uit. Want zo ben je bijna een half jaar uit de running.
 
Geschreven 19-10-2008
 
Een B met 75 punten
 
Was het de laatste weken allemaal kommer en kwel, (ze is echt niet in haar doen) Het tij is eindelijk gekeerd. Na een jaar A training te hebben gedaan, lijkt het wel of ik iets te veel heb gevraagd van Pien. Maar het seizoen begint en dan probeer je er maar wat van te maken, 2 aug. begon het met knjv Vriezenveen een thuiswedstrijd.
6 keer een 10 en een keer een 8 en als klap op de vuurpijl een 0 voor het konijn. Ze wilde dit "vieze" ding niet pakken.Voor de 30ste stonden wij reserve in Voorst ,dus gauw nog bij ingeschreven in Hardenberg. In Hardenberg ging het goed maar net niet goed genoeg bij het markeren ,weer het laatste onderdeel ging het mis ze brak de run af na 30 meter en kwam bij mij terug.(wat is er met haar aan de hand, toch misschien nog wel de loopsheid maar ja dat is nu toch ook al weer twee maanden geleden). zaterdag 30 aug. naar Voorst bij Genderingen ik had er weinig vertrouwen in na Hardenberg maar het tij leek gekeerd ze stapte vrolijk uit de auto en ze maakte  er een mooie dag van, niet in bloed vorm maar wel een hele dikke B met maar liefst 75 punten. Als klap op de vuurpijl bleek ook nog eens dat Pien derde was geworden in de B .
 
 
Ook Bram haalde afgelopen weken twee keer zijn B met mooie punten 72 te Vriezenveen en 64 te Winterswijk.
 
          Geschreven 31-9-2008
 
weer een U
Op de show in bennekom hebben wij met Pien weer een U gehaald en eindigden bij de laatste negen honden . Ook Yente was aanwezig en haalde wederom een ZG mooie resultaten.
 
 
Foto shoot honden
 
een paar weken geleden hebben wij een fotoshoot laten maken van onze honden de foto's zijn prachtig  ze zijn gemaakt door Bas weetink  hier al een klein voorproefje . de rest gaan we gebruiken voor onze nieuwe web site maar daar moeten wij nog even op wachten

 


      Reu gevonden??

Afgelopen zaterdag zijn Erna en ik naar limburg gereden om daar op bezoek te gaan bij een van de reuen die wij op het oog hadden voor een evt dekking van Pien. Na een jaar van rond zwerven en div reuen te hebben bekeken, en op internet en op wedstrijden zijn wij !! er in geslaagd om de juiste reu te vinden voor haar. Deze zoektocht heeft ons gebracht bij  Searover Tings Dalziel. Deze import reu uit Zweden is eigendom van Herman Jeske. Dalziel heeft div werkdiploma's gehaald (workingtesten en veldwedstrijden) maar ook in de show een ZG. Ook is hij afgelopen jaar in België labrador kampioen geworden. Herman is nog volop met deze reu aan het werk en het gaat erg goed. Er hangt nog een vraagtekentje aan, Herman en Birgitte moeten Pien nog een keer zien werken en daar maken wij de komende weken een afspraak voor. Wij houden jullie op de hoogte.

 
Geschreven 01-06-2008

Bram Eerste keer B
Bram heeft in son en Breugel zijn eerste b diploma gehaald Marjanne ging samen met Bram voor de eerste keer op voor hun B en slaagde daar gelijk in.
 
Geschreven 01-06-2008

  3 keer vierde plek op jachthondenshow
 
Bram, Yente en Pien behaalden afgelopen zondag een vierde plek op de show allen met een ZG, dit is weer een mooi  resultaat voor onze kennel.

Geschreven 27-05-2008


           Joy en Glow samen op de vut wedstrijd
 
  Joy en Glow hadden afgelopen zaterdag de dag van hun leven om samen uit te komen op de vut wedstrijd van de NLV. Glow haalde een certificaat met maar liefst 60 punten. Haar moeder Joy wist het net iets beter te doen en haalde met 77 punten een diploma en werd 11e van de dag.

Geschreven 27-05-2008

 


 

       Bram haald 6 e plek N.R.C Workingtest

 

 Afgelopen zaterdag Heeft Bram The Second off April de 6e plek behaald op een working test in Borculo

Hij heeft geen dummy gemist en wist zich daarom ook te plaatsen bij de eerste 6.

Ook Pien heeft mee gedaan maar wist het niet te behalen door een fout van mij heeft zij een dummy laten liggen ik stuurde haar steeds naar een verkeerde plek terwijl zij iedere keer naar de dummy trok.

Geschreven 06-05-2008

 


 

Oh meisje wat schrok je van die grote die al bij ons was

En als die grote bewoog snel naar je kleedje terugrennen

Ons kleine scheetje ons droppie

Je pakte ons alle drie helemaal in

Dit was voor ons allemaal een nieuw begin

Jouw wil om te werken te spelen te leven

Je wilde je helemaal geven

En nu een gat in ons leven zo groot als de zee

Het noodlot kwam langs en nam jouw met haar mee

Altijd vrolijk nooit chagrijnig geen nukken

Ons hart, ons hart dat ligt in duizend stukken

Dag Sombra dag meisje dag liefje

Dag geweldig hartendiefje

 

15-07-2006

15-02-2008

 

 

 

 

 


 

Sombra Overleden

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Sombra The second off april gisteren is omgekomen door een verkeers ongeval. Wij wensen haar baasjes veel sterkte

    


Pien Vrij van centronuclear Myopathy

Afgelopen weken hebben wij Pien haar DNA laten testen op CNM. Hier is ze vrij uitgekomen. Deze ziekte komt nog niet veel voor bij labradors, maar is in Europa in opmars bij ons ras, wij hebben dan ook gemeend haar te moeten laten testen op deze ziekte. Nu ze hier vrij is uitgekomen kunnen we verder gaan met de dekplanning voor haar . We hebben nog steeds een aantal reuen op ons verlanglijstje staan waar we nog niet uit zijn.


Koudwild test Geesteren

Afgelopen zaterdag Hebben Pien en ik mee gedaan aan de koudwild test in Geesteren (ov). Het was weer een hele beleving en een zeer leerzame dag. Bij de eerste proef was mijn hondje al zo vol passie dat we aan de rest al bijna niet meer toe kwamen, ik had haar aangelijnd gehouden want na zo'n jacht seizoen weet je maar nooit. Maar dit maakte voor haar niet zo veel uit ze piepte alles aan elkaar vast wat uiteraard niet de bedoeling was. Bij de tweede drift ging het al een heel stuk beter, piepen deed ze al niet meer en ook de keurmeester zei dat het nu goed was. We hebben veel apporten kunnen halen en zelfs werd er nog wild geschoten en ook die hebben wij gehaald. Aan het einde van de dag kregen wij een certificaat waar de bevindingen van de keurmeesters opstonden.

Uitslag: postgedrag net onvoldoende, toont goed werk, nog niet toe aan veldwerk

Geschreven 27-01-2008

Joy The second off april inzetbaar bos

Afgelopen week kwam het bericht binnen dat Joy volledig inzetbaar is voor bos, heide en duinen. Bij de RHH (Reddingshonden hulpdienst Holland) waar Joy vanaf pup traint samen met haar baas Maurice Heij hebben ze de afgelopen jaren hart gewerkt om haar inzetbaar te krijgen en vlak voor haar verjaardag (ze word drie) is het dan deze maand gelukt. (hier een link naar de RHH)   Joy en Maurice van harte.

Geschreven 24-11-2007

        Eerste C voor Yente
Afgelopen zaterdag gingen  wij naar Ewijk om daar op te gaan voor (yente) C en voor Pien het verbeteren van haar B diploma.
Wat betreft Pien is het niet gelukt zij haalde wel een mooi B diploma maar met minder punten dan de vorige keer 69 punten. yente  wist wel een mooi C diploma in de wacht te slepen (haar eerste) met 42 punten.
en weer was het een mooie dag voor onze honden.   
 Geschreven 28-10-2007     
          Glow en Yente succesvol op Slotdag Retrievergroep Borculo
  Zaterdag 15-9-2007 wist Glow the second off april de eerste plaats te halen in de B klasse  maar liefst 78 punten. Ook Yente the second off april wist een prijs te veroveren door tweede te worden in de C klasse

              

 
             
Geschreven 16-09-2007
 
Bram haalt eerste C diploma
 
Zondag 9-9-2007 Heeft Bram The second off april zijn eerste C diploma gehaald met maar liefst 41 punten. Op een haar na miste hij zijn B diploma  door net het markeren niet te halen. Bram en Marianne Gefeliciteerd en op naar je B diploma.

            

 
Geschreven 09-09-2007
 
Is het tij gekeerd ?
Afgelopen zaterdag hadden Erna en ik ,Glow en Pien  een workingtest in Borculo. Voor Pien was dit dan ook de eerste keer uitkomen in de B1 (vorige week net B gehaald ) en weer liet ze zien dat  het afgelopen jaar niet voor niets is geweest want  van maarliefst 33 honden wist zij de tweede plaats te behalen met 87 punten, een prachtige prestatie. Maar ook Glow en Erna wisten een prachtig B1 certificaat te halen met 70 punten. Ook An Bakker en Luna (een zus van Glow)  en Marianne Huisman met Bram deden mee. Helaas zat er voor hun die dag nog geen certificaat in maar dat gaat zeker lukken de volgende keer
 
        
 Eindelijk was het dan zo ver
 
         Na in een  jaar een keer of 6 te zijn opgegaan voor haar B diploma bij de labradorvereniging is het steeds
         niet gelukt om haar B diploma te halen, nu is het wel gelukt bij de flatcoated vereniging met maar
         liefst 72 punten wist zij de derde plek te halen in Almere (gemiddeld een 9)
             
              Geschreven 20-08-2007
 
 Ook net niet
 
      Op zaterdag 4 augustus was het de beurt aan Bram en Yente ze gingen voor de eerste keer op voor hun
       C diploma helaas ging het voor beide hondjes  net niet goed de een ging op kort apport er uit en de andere
       op  apport uit water 
         
        Geschreven 20-08-2007
 
 Mooie dag in Bennekom
 
         Vandaag was het een prima dag voor onze kennel. Bram (99) eigenaar Marianne Huisman in de jeugd klasse  
         een mooie ZG.
         Daarna Pien (451) in de fokkers klasse een U al met al een geslaagde dag voor onze labradors.
 
               
             
             
                Geschreven 24-6-2007
 
        Weer geen B diploma
 
          Dit voorjaar wil het maar niet lukken om het B diploma binnen te halen in Dongen wisten wij al na 3 min dat
          het B diploma niet meer haalbaar was. Ging het de vorige keren iedere keer mis tijdens het over water gaan
          ging het nu mis tijdens het markeren. Wel wisten wij weer een mooi C diploma van 49 punten mee naar huis
          te nemen (Maar daar kwamen we niet voor)  
          Geschreven 18-06-2007
    
 
        Weer een C Certifikaat
             
         In hoogezand dit voorjaar wist Pien de 5e plaats te behalen in de working test met 71 punten
 
         Prachtig C certificaat Workingtest
 
               Het heeft al weer een tijdje geduurd voordat ik weer wat heb geschreven.
               Pien heeft mee gedaan in 2 workingtests een keer in Nijmegen waar wij 58 punten haalden en een
               keer in Oldenzaal waar wij maar liefst 77 punten haalden en geen enkel apport hebben gemist
               Geschreven 19-11-2006
Gezinsuitbreiding
 
Vandaag 15-07-2006 is Glow bevallen van 8 gezonde pups.
2 Zwarte teefjes en 2 Gele teefjes en 4 Gele reutjes.
Moeder en pups  maken het goed en genieten van hun welverdiende rust.
 Geschreven 14-7-2006
 
Pien Heeft zaterdag 08-07-06 alweer een mooi C diploma gehaald op de NLV wedstrijd te Borculo.
             
                Ze haalde 49 punten.
 
                Aangelijnd en los volgen :10
 
                Uitsturen en komen op bevel:9
 
                Houden aangewezen plaats:10
 
                Apport te land:10
 
                Apport uit diep water:10
 
Geschreven 14-7-2006
 
Pien haar eerste diploma
 
Pien the second off april heeft afgelopen zondag 18-6-2006 haar eerste c diploma gehaald. In het amsterdamse bos bij de golden vereniging heeft zij een c diploma  met 42 punten.
 1. Aangelijd en los volgen: 8
 2. Uitsturen en komen op bevel: 6
 3. Houden van de aangewezen plaats: 10
 4. Aport te land: 9
 5. Aport uit diep water: 9
   
 • Geschreven 18-6-2006
 •  

  Uitslag van raad van beheer binnen

  Uit de uitslag van het raad van beheer is gebleken dan zowel de heupen en de ellebogen van pien The second off april prima zijn maar ook de heupen van Joy The second off april (een zus van Pien ) zijn oké

   Geschreven 30-4-2006
   
  Pien heupen ellebogen en ogen oké

  Bij Pien zijn afgelopen woensdag haar ogen gespiegeld, en zijn goed bevonden, de vrijdag daarop zijn we naar Zeist geweest voor heupen en ellebogen en ook dit lijkt er mooi ,nog even afwachten op het verslag van raad van beheer en dan weten wij het zeker.

    Geschreven 18-3-2006

   

  Glow the second off april

  Deze zomer willen wij Glow laten dekken, voor Glow word dit haar tweede nestje als alles goed gaat. De reu is nog niet bekend maar de bedoeling is dat het een combinatie word van zowel jacht als show en dan waarschijnlijk een  nestje van zowel zwart als geel, Glow moet loops worden ongeveer half juni.

  Geschreven 18-1-2006

   

  Foto's toegevoegd

  Vandaag een aantal foto's er bij in gedaan

  Geschreven 6-1-2006

   

  U op Clubmatch labradorvereniging Zoetermeer

  Dian The second off april heeft 25-9-2005 een u gehaald. Dian en Maureen Smelt deden voor het eerst mee aan een show en haalde gelijk een prachtige U. Dian en Maureen van harte.

  Ook voor Max the second off april een broer van Dian is deze dag goed verlopen voor Max was het dan net geen U maar wel een ZG en een mooi keurverslag.

  En dan De jongste Telg uit onze familie Pien The second off april ook voor haar was het een goede dag zij haalde net als Max een ZG en een veelbelovend keurverslag. Al met al een prachtige dag voor onze kennel

  Geschreven 25-9-2005

   

  Div K.N.J.V diploma's voor Glow en Luna

  Afgelopen week heeft Glow The second off april een top weekje gehad. Maandag haalde ze nog een K.N.J.V  C diploma(Markvelde) wist ze de Zaterdag daarop een mooi B diploma in de wacht te slepen(Enschede) . de maandag daarop deed ze dit kunstje nog eens even dunnetjes over met nog een mooier B diploma (Zwiep). Erna en Glow zijn erg trots op deze resultaten. Ook Luna The second off april wist haar B diploma te halen (Reutum) An gefeliciteerd

  Geschreven 21-9-2005

   

  Gisteren 11-9-2005 Op de slotdag van de retriever groep borculo heeft Pien The second off april haar eerste onofficieel C diploma gehaald. Na 6 maanden hard trainen is er gisteren dan voor de eerst keer een proef  gedaan waar ze dan ook gelijk een mooi c diploma haalde.  Ook Glow haalde eindelijk weer eens een B diploma voor haar en haar bazin was het weer eens een leuke dag, na haar bevalling ging het niet altijd even goed maar nu lijkt het weer lekker te gaan.

  Geschreven 11-9-2005

   

  Pien haar eerste training

  Pien heeft inmiddels haar eerste trainingen in Borculo gehad, en vond het erg leuk en spannend. Het is erg leuk om met de andere hondjes te spelen en de opdrachten uit te voeren die de trainster ons op geeft. Pien is erg onderzoekend en nergens echt van onder de indruk. Ze vind het allemaal geweldig. Het apporteren gaat al steeds beter en het zoeken vind ze helemaal te gek, net als het vooruit sturen en het voorkomen. Het volgen met een brokje als beloning is natuurlijk helemaal een feest.

   

  Geschreven 28-3-2005

   

  Joy Bezig met haar eerste trainingen

  Joy is begonnen met haar eerste training en samen met haar baas gaat het erg goed.

   

  Geschreven 27-3-2005

   

  Laatste pup weg.

  Zondag is de laatste pup vertrokken naar Vaardigen  Ziggy The second off april  gaat daar samen met zijn bazin de jacht trainingen volgen (lezen we over een paar jaar weer iets over deze kampioen?????)

  Geschreven 2-3-2005   

   

  weer afscheid van een pup.

  vandaag is Ozzy The second off april vertrokken naar Enschede  Ozzy gaat heel Enschede onveilig maken

  Geschreven 13-2-2005      

   

  Eerst pups naar nieuwe baas.

  Vandaag was het dan al weer zo ver dat de eerste pups uitvlogen Twizel the second off april is gegaan naar wezep en zal daar samen met Bo de buurt onveilig gaan maken. Joy The second off april is gegaan naar bergschenhoek daar waar zij zal worden opgeleid tot reddingshond ( jawel Joy is vernoemd naar haar oma) 

  Geschreven 12-2-2005          

                     

  Vandaag 21 december 2004 .

  Glow is  bevallen van een prachtig zevental Moeder en pups maken het goed. Er zijn 2 vosrode teefjes geboren, 2 vosrode reutjes en 3 zwarte reutjes. er zijn nog pups beschikbaar

     

  Geschreven 21-12-2004

   

   het is officieel Glow is echt zwanger.

  Vanmiddag zijn we voor echo geweest, en we hebben hartjes zien kloppen. Glow vond het erg gezellig bij de dierenarts en voelt zich prima.

   

  Dekking Glow The second off april

  Vandaag 23-10 heeft de dekking tussen Sesam en Glow plaatsgevonden.  Uit deze combinatie verwachten wij Zwarte en Gele pup's die zowel op Jacht en show eigenschappen zijn gefokt. Sesam is een vosrode (gele) reu die in de praktijk jacht zijn mannetje staat, er wordt dan ook veel mee gejaagd door  Dr. Fritz Kraft  en      Dr. Isabella Kraft . Deze Duitse eigenaren van kennel  aus lühlsbusch zijn bekend in het binnen en buitenland , en hebben voor de Nederlandse labradorvereniging al meerder stamboomboeken geschreven . Glow The second off april heeft vooral het laatste jaar veel progressie gemaakt in zowel de wedstrijden  als in de jacht praktijkdagen in België en in Nederland . Deze honden hebben een enorme ''will to please'' en  een enorme werk lust er moet daarom veel mee gewerkt worden ( jacht, trainingen en of veel wandelen ) . Als u serieus belangstelling hebt in een van deze werk pups neem dan contact met ons op.                          Info@labradors4all.nl

  Geschreven 23-10-2004

   

  Maximiliano the second off april

  Max Heeft op de club show van de NLV 19-9-2004  een ZG gehaald. (keurverslag volgt nog)

  Patrijzen jacht in Corbais (België)

  Zondag 5 sep zijn we voor de eerste keer op patrijzen jacht geweest in belgië , in de buurt van Corbais. Uitgestrekte velden en veel patrijzen mooi weer en prachtige honden werk. Dat  maakt zo'n dag tot een dag met een gouden randje.

  Zowel Joy als Glow hebben de nodige patrijzen binnen gebracht.

    

  Dekking van Glow The Second Off April

   Binnenkort wordt  Glow the second off april weer loops en dan zal de dekking die we dit voorjaar hadden gepland wel door gaan, de reu is ,  nog steeds Sesam aus lühlsbusch.

  Mocht u belangstelling hebben voor een van deze pups bel of mail ons

  info@labradors4all.nl         of  0650503432      0546561888

  Geschreven 19 augustus 2004

  Dekking gaat niet door

  Helaas hebben wij moeten besluiten om de dekking niet door te laten gaan en een loopsheid over te slaan.

  Geschreven 12-maart 2003

  Dekking Glow The second off april
  Glow word eind februari begin maart 2004 gedekt door 

          Sesam aus Lühlsbusch

       Stamboom 

  Sesam aus lühlsbusch eigendom van Dr. Fritz Kraft  & Dr. Isabella Kraft alom bekend in de labrador wereld in binnen en buitenland.
   Deze donker gele reu ook wel vos rood genoemd moet zorgen voor mooie gele  en zwarte pups van Glow.  in theorie is de kans op 50% geel en 50% zwart. Sesam is bejaagd en heeft dan ook al div. Duitse diploma's op dit gebied behaalt. Maar ook op de show  heeft Sesam al diverse keren Uitmuntend behaald. Al met al een prachtige reu, met goede jacht eigenschappen maar boven al een fantastisch karakter en vooral lief voor iedereen.        

  Als u belangstelling mocht  hebben voor een pup uit deze combinatie dan kunt u contact met ons opnemen zodat we u kunnen inschrijven op de wachtlijst. Hier nog enkele nakomelingen van Sesam

   

  Geschreven 30 novmber 2003

   

  Glow the second off april

  De bedoeling is dat Glow de volgende loopheid gedekt gaat worden dit zal medio februari zijn de reu die hiervoor gebruikt zal worden is nog niet bekend maar zal er zeker een zijn die de nodige werk eigenschappen zal hebben maar echter ook de nodige U tjes heeft gehaald. Als alles goed gaat moet dit een gemengd nest worden met Geel en Zwart. Mocht u belangstelling hebben voor een van deze pups dan kunt u contact met ons op nemen.Deze pups zullen wel honden worden die de nodig  will to please hebben, en er moet zeker de nodige (bos)wandelingen mee gedaan worden.                                  

  Geschreven 2 novmber 2003
  Luna the second off april
  Na dat Luna in leeuwarden al een c had gehaald op een club diploma dag heeft ze deze prestatie oon nog eens weer herhaald in Ewijk op de club diploma dag van de golden retrievers. 
  Geschreven 1 novmber 2003
   

  Glow the second off april tweede B diploma

  In Raamsdonkveer wist Glow een prachtig B diploma in de wacht te slepen en haalde hiermee haar tweede B diploma binnen dit jaar.

  Geschreven: 21 Oktober  2003

  Joy mist op haar na super B diploma

   Joy wist net niet haar B diploma te halen in st-Oederode, het onderdeel waar de meeste  nullen vallen bleek  ook dit keer weer de grote scherprechter met een nul op markeren was het niet meer dan een C diploma      

  Joy              

  1. Aangelijd en los volgen: 9
  2. Uitsturen en komen op bevel: 9
  3. Houden van de aangewezen plaats: 10
  4. Aport te land: 10
  5. Aport uit diep water: 9
  6. Verloren zoeken: 8
  7. Markeeraport te land: 0
  8. Aport over diep water: 10
  Glow
  1. Aangelijd en los volgen: 9
  2. Uitsturen en komen op bevel: 7
  3. Houden van de aangewezen plaats: 10
  4. Aport te land: 7
  5. Aport uit diep water: 8
  6. Verloren zoeken: 7
  7. Markeeraport te land: 0
    Geschreven: 7 september 2003

  Luna en Glow gaan voor HD en ellebogen  rontgenen

  Zowel luna als Glow the second off april hebben een HD A als heup uitslag 

  Geschreven: 16 augustus 2003

   (jacht) Kate zwanger

  Kijk je bij jacht dan zie je daar staan Kate een engelse teef die nu gedekt is door Henk van de Waterlanspolder (ja hoor een oom van Joy) een echte jacht lijn maar toch een mooie labrador.Heb je belangstelling kijk dan maar hier.   http://www.dreamfield.de  

  Geschreven: 2 mei 2003

  Glow The second off April eerste B diploma

  Wist joy vorige week nog te winnen van haar dochter vandaag was het de beurt aan Glow die haar moeder met veel passie wist te over troeven en haalde haar eerste B diploma 60 punten en voorjager Erna was natuurlijk bere trots op haar hondje. Ook joy haalde wel een diploma maar dit keer geen B maar moest genoegen nemen met een C diploma van 39 punten                                                                                                                                                                      Geschreven: 24 mei 2003

  Joy van schenveld haald B diploma

  18-5-003 haalde joy op de maasvlakte een mooi B diploma, nog maar net bekomen van het uitzwaaien van haar pups moest ze zondag al weer aan de slag maar haalde een prachtige B diploma. Met maar liefst 70 punten.

  Glow The second off april haalt c diploma

  Glow wist die zondag haar eerste c diploma in de wacht te slepen met voorjager erna die hierbij ook haar eerste diploma haalde 38 punten.                                                                                                                                                          Geschreven: 19 mei 2003

  Alle pups zijn verkocht en gaan door heel het land en er word op verschillende plaatsen  jacht (training) mee gedaan en nu maar afwachten tot ze bij hun nieuwe baasjes zijn                                                                                 Geschreven: 20 april 2003

   

       Britt en Dian????            

  foto,s van 19 4 2003 wat zijn ze al groot                                                     

  Geschreven: 20 April 2003

  Dinsdag 18 maart zijn de pups geboren Alles gezond en wel 4 pups 3 teefjes en een reu. Er zijn nog pups beschikbaar bel voor informatie  0546-561888 of 0650503432

       

  2-4-03

  Geschreven: 18 maart 2003

   

  Ja hoor het is zo ver ze is zwanger 

  Geschreven: 17 februari 2003

   

  Vandaag 12-1-02 Werd Joy van schenveld gedekt door  Withara,s Regal Key to Harmony en nu maar afwachten hoeveel pups er komen en of alles goed gaat.Omstreeks half maart zullen de pups geboren worden mocht u belangstelling hebben in een pup laat het ons weten 0546-561888 0650503432

  Geschreven: 12 Januari 2003

  Dekking Joy van Schenveld
  Joy word eind december begin januari gedekt door Withara,s Regal Key to Harmony (chap)
  Een aantal foto's van Chap:
  geschreven: 27 november 2002


  Nieuwe website
  Vanaf vandaag hebben wij een nieuwe website, te weten: deze! We hopen u hiermee nog beter op de hoogte te kunnen houden dan dat we tot nog toe konden!
  geschreven: 26 november 2002


  Eerste prijs - Joy van Schenveld
  Op de club match van de KC Almelo heeft Joy de eerste prijs gehaald in haar ras!
  Keurverslag:
   
  1. Goed typisch gebouwde teef met een aantrekkelijk hoofd;
  2. Goede hals;
  3. Net voldoende gehoekt;
  4. Voor als achter compact lichaam met een prima ribwelving;
  5. Goed gangwerk.
  De uiteindelijke uitslag kwam hier op: Uitmuntend B.O.B.!
  geschreven: 14 oktober 2002


  B diploma - Joy van Schenveld
  Joy van Schenveld heeft zondag 22 september 2002 Haar B diploma gehaald! Haar score was hierbij:
  1. Aangelijd en los volgen: 10
  2. Uitsturen en komen op bevel: 9
  3. Houden van de aangewezen plaats: 10
  4. Aport te land: 8
  5. Aport uit diep water: 8
  6. Verloren zoeken: 7
  7. Markeeraport te land: 10
  8. Aport over diep water: 7
  Haar totale score was 69 punten.
  geschreven: 23 september 2002


  Eerste U - Luna The Second off April
  Luna behaalde haar eerste U op de clubmatch van de NLV. te Emmen. Luna, van harte proficiat!
  Keurverslag:
   
  1. Attractive bitch;
  2. Good neck and shoulders;
  3. Good rib cage;
  4. Short coupled;
  5. Tail set okay;
  6. Adequate turn of stifle and hock;
  7. Moved well.

  De uiteindelijke uitslag kwam dan ook op: Excellent!
  geschreven: 15 september 2002


  Ook een U voor Glow - Glow The Second off April
  Naast Luna heeft ook Glow aan de clubmatch te Emmen meegedaan. Ook zij behaalde hier een U! Glow, jij ook van harte proficiat!
  Keurverslag:
   
  1. Pritty bitch;
  2. Good shoulder;
  3. Good ribs;
  4. Balanced in body;
  5. Good tail set;
  6. Reasonable turn of stifle and hocks;
  7. Moved well.

  De uiteindelijke uitslag kwam hier ook op: Excellent!
  geschreven: 15 september 2002